الطريقة /
- نقوم بعجن ( 3علبة قشطة + 3 أكواب دقيق+ 2 ملعقة بيكنج بودر ) ونتركها تخمر لمدة نصف ساعة .
- نأخذ قطع صغيرة من العجين ونحشوها بـ ( جبن كيري )
ونكورها ونضعها بالزيت وطبعا مايكون الزيت حار مره عشان ماتطلع محروقه ، يعني يكون الزيت على نار هاديه .
- وبعد مانخرجها نعمل صوص مكون من ( حليب محلى مركز +قرفة ) ونضعها في صحن التقديم ونرش الصوص فوقهاونصب شوكلاتة هيرشي .
وبالهنا والعافيه
المصدر: مملكة الاصدقاء www.4asdqaa.com - من قسم: مطبخ مملكة الاصدقاء لاشهى المأكولات
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق